Open Campus

905501217l

Masa : Seumur hidup

Tempat : Di mana-mana

Terbuka kepada : Sesiapa sahaja

Syarat kelayakan : Manusia

Peralatan perlu dibawa : Akal , hati dan anggota badan yang lain

Advertisements

About nakashima takeshi

saa nee..
This entry was posted in Pit Stop. Bookmark the permalink.

8 Responses to Open Campus

  1. ibnuyazid says:

    salam..

    menarik2..

  2. cluewangman1 says:

    salam sheikh..

    klo nak daftar kat university nie boleh secare online or kene g university tue sendiri..

    tp lg best klo “promoter” university nie betul2 mencari “pelajar2″nye..

    jom sheikh kite jd “promoter” dan tenaga “pengajar” utk university nie..

    ikhlas dr:
    moga tabah hati x berbelah bg blogspot~

  3. to ibnuyazid:salam..arigatou naa..vOv

    to cluewangman1:salam…sblm tu ade cluewangman2 ke? kalo daftar secara live lagi bagus sebab nmpk kn..lagi jelas. online pun boleh tapi bersebab untuk daftar secara online. insyaAllah..gom..gom..

  4. kyo_9 says:

    assalamualaikum..
    ak pon nak join gak la universiti nih.. yuran pon free kan?

  5. to kyo_9:waalaikummussalam..haah..yuran free jer..tp kalo nak bayar lagi bagus..

  6. badtolib says:

    teruskan usaha anda

  7. badtolib says:

    eh satu lagi…jgn la delete comment saya.. x baek…. hak saya sbg pengomen awak tercabar la camni.. awak kene bersyukur sbb ade orang reply ur entry..

  8. to badtolib:Firstly,moga kamu menjadi goodtolib. Second,yup, insyaAllah saya akan teruskan usaha saya. Tapi, bagaimana kamu ya?X nak usaha ke? Lastly,tima kasih atas komen kamu itu.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s